Grattis bloggen (del ett av sju) – från Amanda Lindholm

Posted by on Mar 17, 2014 in Grattis bloggen | No Comments

grattisbloggen

Idag för ett år sedan startade jag denna blogg med orden ”min politiska frustration måste få större utrymme”. Jag hade rätt, och nog har den fått utrymme! Större än jag trodde, faktiskt.

108 skrivna inlägg. 1 367 kommentarer. 269 507 sidvisningar.
Så mycket utrymme har det blivit!

Eftersom detta då är bloggens födelsedag så tänker jag förstås skämma bort den och mig själv riktigt ordentligt genom att låta mina politiska förebilder och idoler gratulera på sina egna vis. Under veckan kommer sju stycken inspirerande, engagerade och kloka människor skicka sina personliga gratulationer till mig, här i bloggen.

Först ut är AMANDA LINDHOLM!

Amanda är journalist, komiker, musiker samt grundare av Jämställd festival och således också min kollega. Amanda är ett socialt geni, en knivskarp feminist och en fantastisk vän. Hitta till Amandas hemsida här och läs framförallt debattartikeln om varför hon tackar nej till RAW.

amanda

”Kristinas blogg är bland det viktigaste som finns. Hon lyckas med något så unikt och skitsvårt som att faktisk få folk att fatta. Superpedagogiskt och smart förklarar Kristina viktigheter om hur vi kan tänka och göra för att få ett bättre och snällare samhälle. Jag imponeras och inspireras av hennes måldmedvetenhet och otroliga tålamod och är så jävla rörd och glad över att den här bloggen finns.”

Bild 2014-03-16 kl. 16.19 #2Vad skulle du vilja ge bloggen och Kristina i födelsedagspresent?

”Min present blir min eviga kärlek och oändliga stöd, manifesterat i en selfie där det förkommer både ett hjärta gjort av mina bare hands samt en lampskärm som ser ut som en hatt.”

 

 

2 personer gillar detta!

Leave a Reply

CommentLuv badge