Grattis bloggen (del två av sju) – från Ida Östensson

Posted by on Mar 18, 2014 in Grattis bloggen | 2 Comments

Nästa person att gratulera mig på bloggens födelsedag är IDA ÖSTENSSON. Ida är grundare av Crossing Boarders samt en av initiativtagarna till FATTA-kampanjen som på mindre än ett år lyckats skapa enorm uppmärksamhet kring Sveriges syn på sex och våldtäkt, och framförallt skapat en debatt om Sveriges sexuallagstiftning.

Ida är helt ärligt en av de mest inspirerande personer jag känner till. Hon är rak, målmedveten och smart – men lyckas ändå vara inkännande och omtyckt av alla, på ett sätt jag inte riktigt får ihop.

ida

”Tack för att du är så lösningsfokuserat arg hela tiden! Varje gång jag irriteras över något jag läser, en nyhet eller något som sker i samhället vet jag att jag kan gå in på din blogg för att läsa en vettig analys av det. Skönt att sådana plattformar finns när de traditionella medierna brister på denna punkt.”

Screen Shot 2014-03-18 at 18.32.59

Vad skulle du vilja ge bloggen och
Kristina i födelsedagspresent?

”Du ska gå en FATTA t-shirt av mig! Du får folk att FATTA och vem kan bära de budskapet bättre än du? Men du får den bara om du kommer över å hänger med mig en kväll!”

 

 

 

 

 

1 person gillar detta!

2 Comments

 1. Sandra
  19 mars, 2014

  Stort grattis!
  En fråga utanför ämnet bara: Vilken ras är din hund? Den är fantastiskt fin.
  Vänligen,
  Sandra

  Reply
  • kickanwicksell
   19 mars, 2014

   Tack! Hon är en eurasier och ja, visst är hon fin! :)

   Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge