Grattis bloggen (del fem av sju) – från Emanu

Posted by on Mar 21, 2014 in Grattis bloggen | No Comments

Nu är det bara tre gratulanter kvar och dagens heter EMANUEL GARNHEIM. Emanuel kallar sig för Emanu och är en fantastisk satirtecknare och illustratör. Med en enda satirbild uttrycker han övertygande åsikter som jag behöver hundratals ord för att formulera. Emanu debatterar dock inte bara genom bilder utan är minst lika skarp (för att inte tala om klok) i sina ord. Följ honom på Twitter och gilla hans Facebooksida!

kattmanu

”Alla borde läsa Kickans blogg för att få en tillgänglig men ändå djup förklaring över viktiga problem, och en exemplarisk användning av fetstil! Korta koncisa texter som går direkt på poängen utan onödiga utsvävningar.”

Vad skulle du vilja ge bloggen och Kristina i födelsedagspresent?

”En slägga att krossa sexism och rasism med, lite såhär:”

kickanwicksell

3 personer gillar detta!

Leave a Reply

CommentLuv badge