Välkomna till kickanwicksell 2.0! (Grattis bloggen – sista delen)

Posted by on Mar 23, 2014 in Allmänt, Grattis bloggen | 9 Comments

jag02Efter att helt oförskämt ha gött mitt ego i en vecka tänker jag förstås helt oförskämt avsluta Grattis bloggen-veckan med att gratulera mig själv och ge bloggen en helt ny kostym.

Som ni kanske såg i ”Grattis bloggen – från LadyDahmer” så var Natashjas födelsedagspresent en ny bloggdesign. Jag passade dessutom på att använda mig av Hannahs fantastiska teckning och resultatet är denna färgglada och sjukt snygga blogg!

Ny adress (www.kickanwicksell.se), helt ny design, nya kategorier, ny ”skribent”-flik och förhoppningsvis en mycket mer användarvänlig sida! Till exempel kommer mina bästa blogginlägg slumpmässigt visas under ”rekommenderat” här till höger och man kan nu gilla alla blogginlägg (utan att blanda in Facebook) genom att klicka på det lilla hjärtat nedanför inlägget. Hädanefter kommer ni läsare att slippa all reklam också, skönt va?

Förutom ny bloggdesign har jag dessutom tagit steget och skaffat mig en Facebooksida – KickanWicksell.se. GILLA den för ännu fler politiska urladdningar och för lite snabbare reaktioner på nyheter osv. Jag kommer givetvis att länka alla mina blogginlägg där också.

Säg gärna till om ni stöter på något problem, om det är någon funktion som ni saknar hemskt mycket från gamla bloggen eller om ni har andra önskemål. Jag tror att det mesta kommer att fungera som vanligt. Alla länkar till gamla bloggen ska omdirigeras till den här (även specifika inlägg) och ni som följer bloggen via bloglovin eller wordpress borde inte behöva ändra något. Säg i så fall till, som sagt, så löser vi det.

VÄLKOMNA! Hoppas att ni ska trivas. Jag gör det redan i alla fall!

7 personer gillar detta!

9 Comments

 1. SannaM // lärare ~ normkritiker ~ lesbisk svenssonmamma
  23 mars, 2014

  Schnyggt hörru!! Och facebooksida var på tiden, det har ju till och med en liten parvel som jag 😉 Grattis till dig och bloggen!
  SannaM // lärare ~ normkritiker ~ lesbisk svenssonmamma senaste inlägg: Det är lätt att tänka och handla genusmedvetet när barnet är litet – men sen då?My Profile

  Reply
  • Kickan Wicksell
   23 mars, 2014

   Tack! Haha, ja och jag tycker fortfarande det är lite läskigt. Hur hittar jag dig på Facebook!?

   Reply
 2. shiri
  23 mars, 2014

  Grattis!!!! Vad kul

  Reply
 3. Cecilia | Tatuerad & piercad feminist
  23 mars, 2014

  Så jävla snyggt!! Ser att det är Lady Dahmers stil. :)

  Reply
 4. Oskar
  23 mars, 2014

  Snygg ny sida! :)
  Oskar senaste inlägg: ”Vi ska sluta att kalla kvinnors rättigheter för kvinnofrågor”My Profile

  Reply
 5. Femtesstic
  9 april, 2014

  Lite sent grattis på bloggfödelsedagen! Och jag måste säga att det där lilla hjärtat är en fantastisk idé! Det är ett fint vis tycker jag när en vill visa att en gillade inlägget(är jag FB-skadad?), och det är supert att kunna göra det så snyggt. :)
  Femtesstic senaste inlägg: Facken går ut mot SDs besök.My Profile

  Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge